FOTO: Tko ne bi želio HP Pavilion Star Wars Special Edition Notebook?

Autor:

HP Pavilion Star Wars Special Edition Notebook posebno je izdanje popularnog i provjerenog prijenosnika koje će se dopasti i onima koji nisu ludi za Ratovima zvijezda (ako takvih ima?)

Nije to nikakva igračka za klince: ništa na njemu nije kičasto niti „na prvu loptu“. Napravljen je tako da izgleda kao da je prošao mnoge bitke; kao da je oguljen. Ilustracije su pak sve redom s Tamne strane – negativci u filmu su glavni junaci ovog računala, a u skladu s tim je i crveno osvjetljenje tipkovnice.

Opako – u oba smisla te riječi.

Ispod te privlačne i originalne vanjštine krije se stari, dobri HP Pavilion – najpopularnije prijenosno PC računalo na svijetu namijenjeno kućnim korisnicima (HP, dakako, drži primat i među kupcima za poslovnu uporabu). Ovo računalo je iznad svega pouzdano: kvaliteta se doslovce može opipati – robusni, čvrsti materijali kućišta, tipkovnice i svih ostalih dijelova ulijevaju povjerenje.

No, za razliku od ekstravagantne vanjštine, unutrašnjost ne odiše toliko luksuzom koliko kvalitetom bez velikih kompromisa – ovo nije „gejmerska“ konfiguracije od čije će vas cijene zaboljeti glava, nego složena kombinacija vrhunskih komponenti. Dakle, ekstravagantan izvana – pouzdan iznutra: zvuči kao dobitna kombinacija, zar ne?

Kad smo već kod zvuka, to je jedna od natprosječnih osobina Pavilion Star Wars Special Editiona: stereo zvučnici su vrlo glasni, i jasni – s tim da ovo posljednje mogu zahvaliti posebnom dizajnu danske audiofilske tvrtki B&O.

Ekran 15,6″ je Full HD, s posebnim AntiGlare premazom, a grafiku pogoni GeForce 940M (ranija verzija je bila bez nje, ali preporučujemo ovu, jaču). Tu su još i Intelov novi SkyLake procesor (Core i5 6200U) sa 6 GB RAM-a (i još 2 na grafičkoj), disk od 1 TB, DVD-RW i svi uobičajeni priključci, plus Windows 10 Home, predinstaliran s gomilom Star Wars materijala: fotografija, tapeta, zvukova, fontova i elektroničkom kopijom prvog stripa iz novog Marvelovog serijala Star Wars.

Više informacija: www.mikronis.hr

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)