Shia LaBeouf tetovirao je prsa i trbuh zbog uloge u novom filmu

Shia LaBeouf ima diskutabilnu reputaciju u Hollywoodu, mnogi ga smatraju „luđakom“, ali ono što je napravio za ulogu u novom filmu Davida Ayera dodatno će radikalizirati odnose onih koji ga smatraju „ludim“ i onih koji ga smatraju „briljantnim“.  LaBeouf je već surađivao sa Davidom Ayerom kada je glumio u njegovom filmu „Fury“. Tada je izvadio jedan zub jer je tako bio zamišljen lik kojeg je glumio. Međutim, to se ne može usporediti s onim što je napravio za ulogu u novom Ayerovom filmu „The Tax Collector“. Zbog te uloge kompletno je tetovirao svoja prsa i trbuh!

Zanimljivo, kada je početkom godine Ayer govorio o svom novom filmu, spomenuo je kako se Shia LaBeouf tetovirao zbog uloge u njemu. Novinari su tada valjda mislili da se radi o nekoj maloj tetovaži pa nisu postavljali potpitanja. Istinu o veličini tetovaže otkrio je tatoo majstor Bryan Ramirez koji je objasnio da je Shia LaBeouf inspiraciju za lik muškarca i žene tetoviranih na njegovim prsima pronašao u svojim roditeljima. Na trbuhu se proteže riječ Creeper što je ime lika kojeg Shia LaBeouf glumi u filmu „The Tax Collector“.

David Ayer rekao je kako nikada nije upoznao nekog poput LaBeoufa koji se u potpunosti predaje filmskoj ulozi. Film „The Tax Collector“ počinje se prikazivati 7. kolovoza.

Komentiraj