Sestra tužila Mariah Carey zbog nanošenja duševne boli

Sestra Mariah Carey, Alison, tužila je pjevačku zvijezdu zbog komentara koje je pjevačica napisala u svojoj knjizi. Alison Carey tvrdi da je pretrpjela emocionalnu uznemirenost i duševne boli zbog optužbi koje je Mariah o njoj iznijela u svojoj knjizi ‘The Meaning of Mariah Carey’ objavljene 2020. godine i traži odštetu od 1,25 milijuna dolara.

Prema njezinoj tužbi u Mariahinim memoarima se navodi da joj je Alison ‘dala Valium, pokušala je podvoditi i bacila na nju šalicu kipućeg vrućeg čaja uzrokujući opekline trećeg stupnja’ i to kada je Mariah imala svega 12 godina. Alison osporava tvrdnje i inzistira da njezina sestra nije pružila nikakve dokaze kojima bi potkrijepila te navode. Također je uprla prst u 50-godišnju superzvijezdu zbog iznošenja optužbi, iako je znala da pati od traume zbog navodnog zlostavljanja koje je pretrpjela kao dijete od  njihove majke.

Alison je izjavila da ju je majka u mladosti podvrgla sotonskim ritualima i seksualnim aktivnostima, te dodala da ju je prošle godine tužila za seksualno zlostavljanje. Govoreći još u rujnu na Apple TV + seriji Oprah Winfrey ‘The Oprah Conversation’ Mariah je o svojoj vezi sa sestrom i starijim bratom rekla: “Mi se zapravo i ne poznajemo. Nismo odrasli zajedno i jesmo odrasli zajedno. Mislim da su oni tijekom odrastanja već bili zlostavljani, ali nisam bila prisutna kada se to događalo. Kao da sam pala na ovaj svijet i doslovno sam se osjećala kao autsajder u vlastitoj obitelji. Oni  su odrasli s iskustvom zajedničkog života s ocem crncem i majkom bjelkinjom, a ja sam uglavnom živjela sa svojim majku, što se njima činilo puno boljom opcijom, ali u stvarnosti nije bilo. Oduvijek su mislili da mi je život lak. ”

Komentiraj