Serija ‘Hawaii Five-0’ će završiti nakon desete sezone

facebook.com

 

Kelly Kahl, predsjednik CBS Entertainmenta, je najavio kako će serija ‘Hawaii Five-0’ završiti nakon desete sezone, piše thewrap.com.

“Nikada nije jednostavno oprostiti se od hit franšize, koja je nosila naslijeđe originala i ostavila svoj vlastiti potpis. Od prve epizode serija je bila ogroman uspjeh za nas. Zahvaljujući talentu producenata, pisaca, glumaca i ostatka ekipe, cijelo desetljeće je imala ključnu ulogu u našem rasporedu. Ne možemo biti ponosniji na kvalitetu i dugovječnost serije te smo zahvalni smo na strastvenoj predanosti obožavatelja”, rekao je Kahl.

Originalna serija se prikazivala od 1968. do 1980. godine, a novo izdanje autora Petera Lenkova, Alexa Kurtzmana i Roberta Orcija je ponovilo televizijski uspjeh. Usprkos velikoj promjeni glumačke postave u sedmoj sezoni.

“Serija je bila blagoslov za mene i sve ljude koji su radili na ovom nevjerojatnom showu. Zauvijek sam dužnik kreativnom geniju Leonardu Freemanu, koji nam je za početak dao tako lijepu priču”, rekao je Lenkov zahvalivši stanovnicima Havaja i pratiteljima serijala.

CBS priprema dvosatno finale serije početkom travnja. Najavljeno je kako će se u zadnjoj epizodi pojaviti James Marsters (Victor Hesse), William Sadler (John McGarrett) i Mark Dacascos (Wo Fat).

Komentiraj