Serena Willams oduvijek je obožavala modu, na Instagramu objavila fotku u atraktivnoj haljini

Screenshot YouTube

Američka tenisačica Serena Willams (39) proteklog je vikenda na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju u atraktivnoj odjevnoj kombinaciji, kojom je samo naglasila ovogodišnje ljetne trendove, prenosi yahoo.com.

Izbor haljine od modernog funkcionalnog i rastezljivog materijala s golim leđima upotpunjen je zatvorenim bijelim cipelama na petu, a olimpijska pobjednica i osvajačica rekordnog broja Grand Slam naslova je uz fotografiju istaknula kako su odjevni predmeti djelomično i njen dizajn.

Williams je ponosna što je vlasnica vlastite etikete S by Serena, čije pokretanje je najavila još 2018. godine.

Više puta je istaknula da mnogi ljudi ne mogu izaći iz okvira sportske elegancije te su mnogima jednostavne i upečatljive kombinacije često omiljen odabir za razne prilike. Tenisačica je otkrila da etiketa želi naglasiti osobni stil sportaša i stav jakih žena te često na društvenim mrežama objavljuje fotografije nekih od odjevnih komada.

Osim što je jedna od najpoznatijih sportašica svih vremena, Williams je oduvijek obožavala modu i u mladosti je htjela ići u tekstilnu školu, dizajnirati i ostvariti karijeru u modnoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Komentiraj