SEAN DIDDY Odvjetnici pretučene žene: ‘Njegova lažna isprika otkriva jad i očaj’

Autor:

File photo dated January 27, 2018 shows Sean Combs and Cassie Ventura attend the Clive Davis and Recording Academy Pre-GRAMMY Gala and GRAMMY Salute to Industry Icons Honoring Jay-Z in New York City, NY, USA. Sean Combs, a hip-hop icon and the founder of Bad Boy Records, has been accused of rape and abuse in a major lawsuit filed by the singer Cassie that alleges he used his powerful network to keep her trapped in a violent relationship with him.,Image: 822620184, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Američki reper Sean Diddy Combs javno se ispričao jer je fizički napao svoju bivšu djevojku Cassandru “Cassie” Ventura nakon što je objavljena snimka sigurnosnih kamera koja pokazuje kako ju je udarao nogom i vukao po podu u hodniku hotela 2016.

U videu objavljenom na njegovoj Instagram stranici, reper je rekao da preuzima punu odgovornost za svoje “neoprostive” postupke u snimci koju je objavio CNN.
“Bio sam zgrožen kad sam to učinio. Sada sam zgrožen. Potražio sam stručnu pomoć. Išao sam na terapiju i rehabilitaciju. Molio sam Boga za milost. Jako mi je žao”, rekao je.
Dodao je da je “predan tome da svaki dan bude bolji čovjek”.
No odvjetnici pjevačice, manekenke i glumice rekli su za CBS News da Diddyjeva izjava govori “više o njemu samom nego o mnogim ljudima koje je povrijedio”. “Kada su se Cassie i brojne druge žene javile, on je sve negirao i sugerirao da su njegove žrtve tražile novčanu isplatu”, rekla je odvjetnica Meredith Firetog.
“To što je bio prisiljen ‘ispričati se’ tek nakon što se pokazalo da su njegova mnogobrojna poricanja lažna pokazuje njegov jad i očaj i nikoga neće pokolebati njegove neiskrene riječi“, rekla je.
Snimka nadzornih kamera od 5. ožujka 2016. koju je objavio CNN prikazuje Combsa kako gura Cassandru Venturu na pod i udara je nogama. Kasnije ju je pokušao povući za majicu i baciti neki predmet na nju.
CNN tvrdi da je snimka nastala u sada zatvorenom hotelu InterContinental u Los Angelesu.
Combs do sada nije komentirao video, au prijašnjoj izjavi odvjetnici Cassandre Ventura rekli su da je “potresna snimka samo dodatno potvrdila njegovo predatorsko ponašanje.”
Par je započeo vezu nakon što su se upoznali kada je ona imala 19, a on 37 godina.
U studenome prošle godine Cassandra Ventura nagodila se u tužbi protiv Combsa – u kojoj ga je optužila za silovanje i seksualnu trgovinu ljudima tijekom desetljeća – za iznos koji nije otkriven.
Combsov odvjetnik Benjamin Brafman rekao je u to vrijeme da nagodba “ni na koji način nije priznanje djela”.
Od tada je još nekoliko žena podnijelo tužbe protiv repera za seksualno i fizičko zlostavljanje.
U njegovim vilama u Los Angelesu i Miamiju na Floridi policija je prošlog mjeseca izvršila pretres u sklopu savezne istrage o trgovini ljudima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.