Scenarij je napisan, snimat će se nastavak filma “Gladijator”

Autor:

Promo

Otkako je snimljen 2000., iz godine u godinu najavljuje se nastavak filma „Gladijator“ redatelja Ridleya Scotta. Službena najava objavljena je prije tri godine kada je Hollywood Reporter izvjestio kako je Peter Craig odabran za scenaristu filma. Peter Craig poznat je kao scenarist posljednja dva dijela franšize „Igre gladi“ i kao scenarist filmova „Top Gun: Maverick“ i „The Batman“. Priča filma temeljila bi se na Luciusu,  sinu Lucille (Connie Nielsen) i nećaku Komoda (Joaquin Phoenix). I Lucillu i Luciusa spasio je Maksima (Russell Crowe).  No, sada je 83-godišnji Ridley Scott potvrdio da će se nastavak filma „Glčadijator“ definitivno snimati.

„Imam napisani scenarij za slijedećeg ‘Gladijatora’. Kada završim film o Napoleonu počinjem snimati nastavak filma ‘Gladijator’“, izjavio je Scott za magazin Empire. Film o Napoleonu zove se „Kitbag“ i bavit će se usponom i dolaskom Napoleona na vlast. Joaquin Phoenix glumiti će Napoleona dok će Jodie Comer glumiti njegovu suprugu Josephine.

Producenti Walter F. Parkes i Laurie MacDonald izjavili su za portal HeyUGuys kako će se radnja nastavka „Gladijatora“ odvijati 25 godina nakon prvog filma „Gladijator“. Prije svega, u listopadu u kina stiže Scottov film „Posljednji duel“ u kojem glavne uloge glume Adam Driver, Jodie Comer, Matt Damon i Ben Affleck da bi u studenome u kina došao njegov novi film „Dinastija Gucci“ sa Adamom Driverom i Lady Gaga. Dva filma u dva mjeseca istog redatelja zvuči čudno ali radi se o tome da je „Posljednji duel“ čekao na početak prikazivanja zbog pandemije koronavirusa a u međuvremenu je Scott snimio „Dinastiju Gucci“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.