SATURDAY NIGHT LIVE Ryan Gosling glumio Beavisa u urnebesnom skeču

Autor:

Screenshot YouTube

U posljednjoj epizodi showa ”Saturday Night Live” glumac Ryan Gosling i član ekipe SNL-a Mike Day nastupili su u skeču u kojem su glumili likove iz poznatog crtića ”Beavis i Butt-Head”. Gosling je glumio Beavisa i imao je plavu periku ”kokoticu”, a Day je utjelovio Butt-Heada.

Njih dvojica pojavili su se tijekom lažne emisije s voditeljicom Bobbi Moore, koju glumi Heidi Gardner. Gost je bio profesor Norman Henning (Kenan Thompson), a tema je bila ”AI: Čudo ili prijetnja?”. Gosling i Day sjedili su u publici sa zbunjenim pogledima.

Kad je počeo intervju, profesor se odjednom iznenadio, promijenio je izraz lica i prekinuo razgovor. Iza voditeljice sjedio je Gosling u plavoj majici na kojoj je pisalo ”Death Rock”. “U vašoj publici je gospodin koji nevjerojatno sliči na Beavisa iz crtića ‘Beavis i Butt-Head’. Malo mi odvlači pažnju”, rekao joj je Thompson.

“Nisam gledala taj crtić, ali bi li vam pomoglo da on ustane i ode?”, odgovorila je Heidi Gardner i okrenula se da pogleda Goslinga. Kad je ugledala slavnog glumca, odmah se nasmijala. Gledateljima je bilo jasno da ga prije toga nije vidjela.

Gosling se ustao i otišao, a na njegovo mjesto sjeo je Mike Day obučen u Butt-Heada. Kad joj je Thompson rekao da sada iza nje sjedi muškarac koji izgleda kao Butt-Head, ona se je još jednom okrenula i kad je ugleda Daya, potpuno je pukla od smijeha i zamoli ga da ode iz publike.

Gotovo svi sudionici skeča jedva su izdržali da ne umru od smijeha, Gosling i Heidi Gardner često su se smijali mnogim svojim riječima, ali statisti u publici nekako su uspjeli zadržati prisebnost.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.