ŠAKOM U GLAVU Holivudski glumci žrtve nepoznatih napadača na ulicama New Yorka

Autor:

NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 27: (L-R) Steve Buscemi and Karen Ho attend the "Problemista" New York Screening at Village East Cinema on February 27, 2024 in New York City.   Dimitrios Kambouris,Image: 851600468, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Nitko nije siguran na ulicama New Yorka pa tako ni poznati glumci. Nakon što je nedavno napadnut Michael Stuhbarg, proteklog tjedna se to dogodilo Steveu Buscemiju, glumcu poznatom iz filmova „Reservoir Dogs“, „Fargo“ i „Veliki Lebowski“, ali i iz holivudskih hitova „Armageddon“ i „Con Air“.

Ovaj 66-godišnji glumac šetao se New Yorkom usred dana kada ga je, iz čista mira, napala nepoznata osoba, udarila ga šakom u lice i lijevo oko, nakon čega je Buscemi prevezen u bolnicu. Napadača, koji je u bijegu, traži policija, objavio je The New York Post pozivajući se na izvore iz policije. Objavljena je i fotografija napadača, čovjeka s bradom koji je imao bejzbol kapu na glavi, crnu majicu i crne hlače.

Glumčev glasnogovornik potvrdio je da je Buscemi napadnut i dodao „On je u redu, zahvaljuje svakome na dobrim željama, ali je tužan jer se ovo dogodilo dok je šetao ulicama New Yorka“. Jedna je osoba kazala za The New York Post kako je vidjela Buscemija kako šeta sa jednom ženom „a onda sam vidio kako on tetura i pada unazad“. Ta osoba nije vidjela lice napadača koji je odmah krenuo u bijeg.

Ovaj ničim izazvan napad je drugi u kratkom razdoblju nakon što je napadnut poznati i glumac Michael Stuhbarg. Glumac iz serije „Dopesick“ te filmova kao što su „Doctor Strange“ i „Trumbo“, napadnut je u New Yorku, s leđa, 31. ožujka. Policija je uhitila napadača, 27-godišnjeg Xaviera Israela, koji je prije dvije godine uhićen zbog pljačke. Pri tome im je pomogao glumac koji je trčao za napadačem sve dok ga nisu uhitili.

Buscemi je omiljen kod stanovnika New Yorka jer je prije glumačlke karijere bio vatrogasac koji se prilikom napada 11. rujna na WTC odmah prijavio u svoju nekadašnju vatrogasnu jedinicu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.