Sabor ima novi Klub zastupnika. U njemu su bivši članovi Domovinskog pokreta

Saborski zastupnik Milan Vrkljan na Facebooku je u srijedu objavio da je osnovan novi klub zastupnika. U njemu su nekadašnji članovi Domovinskog pokreta – Milan Vrkljan, Miroslav Škoro i Ružica Vukovac.

“Danas je u Hrvatskom Saboru formiran Klub zastupnika “Za Pravednu Hrvatsku”. U Klubu su zastupnici Ružica Vukovac, Miro Škoro i Milan Vrkljan koji je i predsjednik Kluba.

Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje”, napisao je Vrkljan.

Dodao je da je više od 240 tisuća Hrvata sudski ovvršeno te da Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše u Ustavu.

“Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane. Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj.

Posljedica teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava te političkom lutanja u međunarodnoj politici doveli su do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet te kao takva ne može zaštititi, ni interese Hrvata i svih građana RH, niti Hrvatskog naroda u BiH.

“Model kojim je Hrvatska vođena posljednjih dvadeset godina potrošene je. Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati”, zaključio je.

Komentiraj