Ryan Reynolds želi postati vlasnik nogometnog petoligaša iz Walesa

Autor:

Netflix

Wrexham, nogometni klub iz Walesa koji se natječe u petoj engleskoj ligi, mogao bi dobiti zvučnog investitora. Kako je klub objavio na svojim službenim stranicama, glumac Ryan Reynolds i njegov poslovni partner, glumac i producent Rob McElhenney, spremni su investirati u ovaj klub 2,5 milijuna dolara. Od 2011. godine klub je u vlasništvu navijača koji su u utorak glasovanjem odobrili početak pregovora sa Reynoldsom i McElhenneyem.

U informaciji objavljenoj u srijedu potvrđeno je da je 97,5 posto glasača glasovalo za početak pregovora koji će se samim time nastaviti. „U dogledno vrijeme Reynolds i McElhenney predstaviti će svoju viziju Wrexhama nakon čega će ponovo glasati o njihovom prijedlogu“, navedeno je u službenom priopćenju.

I sam Reynolds potvrdio je ove informacije tako što je u srijedu odgovorio na tvit star osam godina u kojem je jedan obožavatelj napisao „Nikada ne znaš kada će se Ryan Reynolds pojaviti u Wrexhamu“. U odgovoru, napisao je „Tako je, nikada ne znaš“ dodavši „Osam godina sam čekao da odgovorim na ovu objavu“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.