Ryan Reynolds se cijepio protiv korone i usput trola teoretičare zavjere

Autor:

Netflix

Ryan Reynolds, zvijezda filma „Deadpool“, objavio je u srijedu na Twitteru fotografiju na kojoj nosi vunenu kapu, bijelu majicu kratkih rukava i crnu masku na licu. Ono još važnije jest da se na fotografiji vidi kako se cijepi protiv korone. Tu objavu iskoristio je da trola sve one teoretičare zavjera koji smatraju da je uvođenje 5G mreže prouzročilo širenje koronavirusa. „Konačno sam dobio 5G“, napisao je Reynolds u svojoj objavi.

Istu fotografiju Reynolds je objavio i na Instagram Storyju gdje je napisao „Znanost je seksi. Kapa? Možda nije“. Njegova supruga, glumica Blake Lively također se cijepila i o tome obavijestila javnost na društvenim mrežama. „Nađite nekoga tko u vas gleda onako kako sam ja gledala herojsku medicinsku sestru koja me je cijepila“, napisala je pri tome Blake Lively. Glumica je na Instagram Storyju zahvalila znastvenici Jessica Malaty Rivera zbog „godine znanstvenih informacija i sigurnosti kojom sam donijela odluku da se cijepim čim mi to bude omogućeno“.

Ujedno je pohvalila i Jona LaPooka, novinara koji je za CBS News izjveštavao o zdravstvenoj situaciji. „Hvala i tebi @lapookj. Godine smislenog i empatičnog izvještavanja o zdravstvu dovelo me do ovoga. Izuzetno sam ti zahvalna“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.