Ryan Reynolds priznao – molio je Blake Lively da spava s njim

Autor:

Komunikacije Lollipop

Ryan Rynolds, zvijezda filma „Čuvaj me s leđa 2“ koji je dijelom sniman u Hrvatskoj, prisjetio se početaka veze sa svojom suprugom, glumicom Blake Lively. Oni su počeli hodati 2011. godine, vjenčali se 2012. te su dobili troje djece – Jamesa, Inez i Betty. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma „Green Lantern“ koji je kasnije propao o čemu je Rynold pričao u podcastu SmartLess.

„Upoznao sam Blake na snimanju filma ‘Green Lantern’, najmračnije brazde u šupku svijeta“, našalio se Reynolds. „Bili smo prijatelji i kompići da bi godinu i pol dana kasnije zajedno izašli na dvostruki spoj. U to smo vrijeme izlazili s različitim osobama“. Glumac je rekao da su povremeno tulumarili zajedno, bili su u kontaktu, ali nisu počeli hodati sve dok se nisu susreli u vlaku.

„Ona je putovala u Boston, ja sam putovao u Boston, pa sam joj rekao da ćemo putovati zajedno. Ukrcali smo se na vlak i putovali zajedno. Počeo sam je moliti da spava samnom“, opisao je te događaje Reynolds. Prije toga, Reynolds je bio u braku sa Scarlett Johansson dok je Blake Lively bila u vezi sa  Pennom Badgleyjem s kojim je glumila u seriji „Tračerica“ (Gossip Girl).

Koliko je Rynolds zaljubljen u suprugu pokazao je ovog svibnja objavom na Instagramu u povodu Majčinog dana. Tada je napisao „Nema tih riječi… ti si srce i duša svakog trenutka koji ova obitelj dijeli. Nikada ne bih pretpostavio da će seks u wc-u na aerodromu dovesti do ovoga“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.