Ryan Reynolds i njegov partner postali vlasnici velškog kluba Wrexham

Autor:

Netflix

Wrexham, nogometni klub iz Walesa koji se natječe u petoj engleskoj ligi, dobio je nove vlasnike, a to su glumac Ryan Reynolds i njegov poslovni partner, glumac i producent Rob McElhenney. Prije dva mjeseca objavljeno je da je 97,5 posto glasača (klub je u vlasništvu navijača) glasovalo za početak pregovora da bi sada bilo objavljeno kako je Wrexham Supporters Trust Board izglasao preuzimanje kluba od strane ovog dvojca. Od dvije tisuće glasača samo je njih 26 bilo protiv dok su devetorica bili suzdržani.

Klub je u službenoj objavi naveo da RR McReynolds Company time postaje stopostotni vlasnik kluba. Klub je na društvenim mrežama objavio i video u kojem Reynolds i McElhenney promoviraju sponzora kluba, Ifor Williams Trailers. „Navijači Wrexhama, hvala što imate vjere i povjerenja u nas“, izjavio je  McElhenney dok je Reynolds dodao „Ponizni smo i spremni uhvatiti se posla… sranje, ovo se doista događa“.

Wrexham je 2011. godine postao klub u vlasništvu navijača a novi vlasnici su u svojoj ponudi naveli kako će štititi nasljeđe kluba te da će klub postati vodeća snaga zajednice grada. Ujedno, preuzimanje kluba platili, navodi se u medijima, dva milijuna funti.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.