Ronaldo i Bale najavili odlazak iz Reala?

EPA/ARMANDO BABANI

Cristiano Ronaldo zabrinuo je veliki broj navijača nakon sinoćnjeg slavlja u finalu Lige prvaka, u kojem je Real madrid treći uzastopni put osvojio najelitnije klupsko natjecanje. U pobjedi 3:1 nad Liverpoolom, dvostruki strijelac bio je Gareth Bale, a jednog je postigao Karim Banzema.

Iako se u jučerašnjoj utakmici Ronaldo nije upisao u srijelce, sezonu je završio kao najbolji strijelac Lige prvaka a 15 golova.

“U sljedećih nekoliko dana dati ću odgovore navijačima. Bilo je prekrasno u Madridu. Ali, budućnost bilo kojeg igrača večeras nije važna, ušli smo u povijest”, rekao je Ronaldo za Bein Sports. “Sada se moram odmoriti i otići na okupljanje reprezentacije. U sljedećih nekoliko tjedana sve ću objaviti”, dodao je.

Gareth Bale pokazao se kao pravi joker s klupe. Nakon samo nekoliko minuta u igri zabio je jedan od najljepših pogodaka u Ligi prvaka, a kasnije je dodao još jedan. Ipak, nije bio najsretniji.

“Razočaran sam jer nisam bio u početnoj postavi. Moram igrati svaki tjedan, a to se nije događalo ove sezone”, rekao je Bale za BT Sport. “Moram sjesti sa agentom i donijeti odluku”, dodao je.

U sljedećih nekoliko tjedana, tako ćemo, saznati jesu li Ronaldo i Bale odlučili reći zbogom Madridu.EPA/ARMANDO BABANI

Komentiraj