ROMY MARS Sofia Coppola ‘ponosna’ što joj je kći započela glazbenu karijeru

Autor:

Scott A Garfitt/Invision/AP

Romy Mars, 17-godišnja kći redateljice Sofie Coppole i frontmena francuskog benda Phoenix Thomasa Marsa, započela je svoju glazbenu karijeru u srijedu objavom dvaju singlova “Stuck Up” i “From a Distance”, a prvi put se nedavno pojavila i na filmskom festivalu u Cannesu.
Dvije debitantske pop pjesme je napisala Romy, a producirao pjevač i tekstopisac Claud poznat po suradnji s Clairom, a pjeva o ljetnoj ljubavnoj romansi koja se loše završila i tinejdžerskoj tjeskobi zbog prekinute veze.

 

Sofia Coppola je proslavila glazbeni debi svoje kćeri na Instagramu i objavila njenu fotografiju te napisala: “Tako sam ponosna na prve dvije Romyne pjesme koje su danas objavljene!”
Oscarom nagrađena redateljica filma ”Izgubljeni u prijevodi” također je zahvalila Claudu za produkciju Romynog EP-a ”Stuck Up”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Coppola (@sofiacoppola)

Romy Mars prvi put se pojavila na crvenom tepihu 77. filmskog festivala u Cannesu 17. svibnja, na svjetskoj premijeri znanstveno-fantastičnog filma ”Megalopolis” kako bi podržala svog djeda Francisa Forda Coppolu, u kojem glumi Adam Driver, Giancarlo Esposito, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Laurence Fishburne i drugi.
Sofia Coppola je upoznala Thomasa Marsa na snimanju filma “The Virgin Suicides”, za koji je on radio glazbu. Od tada su surađivali na svim Coppolinim filmovima, uključujući i njezin posljednji “Priscilla”. Marsov bend Phoenix posljednji je album “Alpha Zulu” objavio 2022., a 2010. dobio je Grammyja za najbolji album alternativne glazbe za “Wolfgang Amadeus Phoenix”.

U intervjuu za The Guardian 2017. Sofia Coppola rekla je da je svoje dvije kćeri, Romy i Cosimu, nastojala držati podalje od utjecaja javnosti i društvenih događanja. “Nikada nisam smatrala da djecu treba voditi na filmske premijere ili slične stvari”, rekla je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.