Romantičnom objavom Justin Timberlake čestitao rođendan svoj supruzi Jessici Biel

Autor:

Jessica Biel, Justin Timberlake Jessica Biel and Justin Timberlake at the Los Angeles premiere of Trolls Band Together held at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, USA on November 15, 2023. Copyright: xZoonar.com/TuukkaxJanttix 20999831

Zoonar.com/Tuukka Jantti

Justin Timberlake želio je da njegova supruga, glumica Jessica Biel, i za svoj 42. rođendan zna da je ona za njega „Simply the Best“. Zato je u nedjelju na Instagramu objavio video koji se sastoji od kompilacije njihovih zajedničkih trenutaka, samostalnih i sa djecom, što je prava rijetkost, jer oni izbjegavaju objavljivati fotografije i videa svoje djece, osmogodišnjeg Silasa i trogodišnjeg Phineasa.

„Nema drugog načina da to kažem. Najbolja si. Volim te. Sretan ti rođendan“, napisao je Timberlake uz taj video pri čemu je glazbena podloga bila pjesma Tine Turner „The Best“. Slično je i Jessica Biel reagirala na Timberlakeov rođendan kada je također objavila video kompilaciju uz koju je napisala „Uvijek uz tebe. Sretan rođendan, dušo“ a za glazbenu je podlogu odabrala obradu pjesme „I Got You Babe“. Justine Timberlake i Jessica Biel vjenčali su se 2012. godine nakon pet godina veze.

„Ponekad se čini da je naših 10 godina braka prošlo brzinom treptaja a ponekad se osjećam kao da je 10 godina veliko razdoblje u nečijem životu. Ja sam ponosna na to. Još uvijek sam jako sretna, volim svoj život“, izjavila je Jessica Biel u travnju 2022. u povodu 10-godišnjice braka.

Iste godine, par je obnovio zavjete u Italiji, na istom mjestu gdje su se 10 godina ranije vjenčali. „Biti vjenčana s tobom je životna avantura“, napisala je Jessica Biel na Instagramu u listopadu 2022. Na sličan način oni su prošli mjesec obilježili Valentinovo pri čemu su objavili niz obiteljskih fotografija. Timberlake je prije tri godine gostujući u podcastu „Armchair Expert“ kazao da drže djecu podalje svjetala pozornice jer žele da budu djeca kao sva drug,a te ne žele da ih se gleda drugačije zbog njihovih roditelja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.