Robbie Williams za 2022. najavio jedan od najvećih koncerta u karijeri

Robbie Williams najavio je detalje velikog samostalnog koncerta u Münchenu u Njemačkoj koji će ujedno biti jedan od najvećih koncerata koje je Williams ikada održao.

Koncert bi se trebao održati 27. kolovoza 2022. u sklopu koncertne turneje ‘Back To Live Summer 2022.’, a Williams bi trebao nastupiti pred 150.000 obožavatelja na otvorenom prostoru Messe München.

Govoreći o tom koncertu, Williams je izjavio: “Jedva čekam doći u München sljedeće godine – to je uvijek nevjerojatno mjesto za nastup ​​i jako se rado sjećam koncerata koje sam imao u Njemačkoj. Moji njemački obožavatelji su nevjerojatni i radujem se što ću nastupiti za njih i za fanove diljem Europe na ovom epskom događaju. Svi već dugo gladujemo za glazbom uživo, pa sam siguran da će ovaj koncert za sve nas biti susret srca i umova.”

 Koncert će uslijediti nakon nastupa Robbiea Williamsove pred domaćom publikom u Vale Parku u Stoke-on-Trentu, koji bi se trebao održati 4. lipnja 2022. godine nakon što je prošle godine odgođen zbog pandemije COVID-19.

Krajem prošle godine Williams je najavio da formira novi bend s australskim tekstopiscima i producentima Flynnom Francisom i Timom Metcalfeom. “Učinit ću ovo sa svojim prijateljima. Okupite bend, a ja ću iznajmiti prostor i predstaviti svoje pjesme. Tijekom dana to će biti galerija. Onda ću noću raditi kao DJ i to će biti mjesto ispunjeno glazbom, nešto što će stariji posjetitelji nazivati raveom.”

Williams je također otkrio da planira snimiti još jedan duet s Kylie Minogue te da je njezina pjesma ‘Your Disco Needs You’ iz 2001. godine inspirirala njegov novi album čiji datum izlaska još nije najavljen.

 

Komentiraj