Ribafish započeo projekt RokOtok u spomen na preminulog sina

Autor:

06.07.2019., Sunset beach, Dubrovnik - Projekt Domagoja Jakopovica Ribafisha RokOtok - humanitarno plivanje od Dubrovnika do Ciova. 
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Grgo Jelavic/PIXSELL

Novinar i bloger Domagoj jakopović Ribafish krenuo je iz Dubrovnika jutros u jednomjesečni projekt RokOtok. U spomen na svog preminulog sina Roka planira preplivati udaljenosti između svih nastanjenih otoka u Hrvatskoj u tri etape. Tijekom prve obići će 17 otoka, od Koločepa do Čiova.

“Prije samo dva i pol mjeseca, sve se ovo čiinilo poput još jednog sna. No, ovaj se ostvario. Plivam. I moj Rok, moje sve, u svakom je zamahu uz mene. Rockatansky, tata te voli najviše na svijetu! Hvala vam dobri ljudi!”, objavio je na Facebook stranici RokOtok Ribafish.

Jutros su ga pratili vaterpolist Miho Bošković, članovi triatlon kluba Dubrovnik, djeca koja treniraju plivanje, spasilačka ekipa Neptun. Iznimno mi je drago da mogu sudjelovati u ovakvom projektu”, rekao je Bošković, kako prenosi Dnevnik.hr.

“Želim da njihovo druženje bude kvalitetnije. Naravno da ima puno prekrasnih ljudi, divnih obitelji, no neki od nas možda žele malo više komunikacije i više igre. Nakon plivanja ću malo pričati s tim klincima, plivati s njima, istraživati, pričat ćemo o ekologiji, o ljepotama naših otoka i ljepotama Hrvatske. Nakon toga idemo u lijepu avanturicu i tražimo skriveno blago. Na kraju svatko će dobiti mali poklončić i dobit će knjigu “RokOtok” koju sam napisao o razgovorima roditeljima i djece. Ako se roditelji i djeca nakon pročitanog poglavlja sjete da im je bilo lijepo taj dan, tih sat vremena bez elektronike i ekrana, znači da je projekt uspio”, ispričao je Ribafish u petak za Dnevnik.hr.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.