Revije Style Trend Showa bile su prilika za mlade manekenke

Emica Elvedji/PIXSELL

Predstavljamo neke od modela koji su nosili revije na nedavno održanom Style Trend Showu.

Mlada manekenka Emily Diab dolazi iz grada Phoenixa u američkoj državi Arizoni. Za nju je sudjelovanje u Trend Showu bilo “iznimno iskustvo”. Otkrila je kako su je za ovaj angažman po prvi put pozvali  ljudi iz organizacije Phoenix Fashion Weeka te je vrlo zahvalna na ovoj prilici. U intervjuu je ponovila kako je ovo događanje prikazalo novi oblik prezentacije raznih sadržaja vezanih uz svijet mode.

Ava Cashman je druga mlada manekenka iz Arizone, koja je sudjelovala u programu noseći zanimljive revije šest izabranih dizajnera. Ponovila je kako je i za nju bilo neobično sudjelovati u ovakvom digitalnom projektu, što neće zaboraviti.

Kreativnost, veći broj sudionika, koji su show mogli pratiti diljem svijeta na internetu i raznim digitalnim platformama, je za sve novost. Ovo događanje je potvrdilo i nadogradilo model produkcije u modnoj industriji, koji je usvojen nakon izbijanja pandemije koronavirusa. Produkciju virtualnog modnog događanja Style Trend Show je potpisao Phoenix Fashion Week.

Komentiraj