Revija modnog dvojca I-gle otvorila najveći dosad Bipa FASHION.HR

Autor:

facebook.com

Čast da otvori modni događaj sezone, Bipa FASHION.HR, pripala je modnom dvojcu I-gle čija je revija u Gliptoteci HAZU sinoć još jednom dokazala zašto se ovaj modni brand već godinama nalazi na posebnom mjestu modne scene.

Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović predstavile su novu kolekciju koja je njihov odgovor na modni kaos koji ocrtava globalno društveni ekonomski moment.

Kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018 predstavila je zaokružene stylinge u kojima ne nedostaje boja, materijala i krojeva u kojima se prepoznaje njihov perfekcionistički dizajnerski rukopis. Način na koji I-gle ispričaju svoju modnu priču svaki put oduševi publiku.

Otvorenje Bipa FASHION.HR-a i reviju Studija I-Gle nisu propustila ni brojna poznata imena društvene scene: Edvin Liverić, Đurđa Tedeschi, Matija Dedić, Nenad Korkut, Vedrana Ergić, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Blaće, Ira Berber, Robert Sever, Ivica Klarić, Branka Donassy, Loredana Bahorić i brojni drugi.

Nakon svečanog otvorenja Bipa FASHION.HR-a, danas se u Gliptoteci program nastavlja predstavljanjem novih kolekcija Morane Krklec, Ivane Janjić, Marijane Cigić i branda Unaesthetik na platformi CITY NEW NOW. U ponedjeljak 19. ožujka u Muzeju suvremene umjetnosti bit će dodijeljena i prva modna nagrada Ana Lendvaj.

Od 21. do 24. ožujka na rasporedu su revije na grandioznoj pisti u sklopu paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, na kojoj će nastupiti poznata dizajnerska imena.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.