Reperici Nicki Minaj ispale grudi usred koncerta: ‘Nitko mi j….. nije rekao’

Autor:

Nicki Minaj performs onstage during the 2023 MTV Video Music Awards at Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey. Photo: Jeremy Smith/imageSPACE/MediaPunch PUBLICATIONxNOTxINxUSA Copyright: ximageSPACEx

Jeremy Smith

Američka reperica Nicki Minaj (41) doživjela je neugodno iznenađenje tijekom koncerta u Kia centru u Orlandu u sklopu svoje svjetske turneje “Pink Friday 2”.

U jednom trenutka Nicki Minaj se sagnula kako bi približila mikrofon obožavateljima da otpjevaju refren njezinog hita iz 2014. “The Night Is Still Young”. Tada je njezina žuta haljina skliznula niz prsa, otkrivajući njezinu, kako je rekla, “cijelu sisu”.

U snimkama objavljenim na društvenim mrežama vidi se da haljina pada dok se Nicki Minaj naginje s mikrofonom u ruci. Pjevačica hita “Anaconda” brzo je to primijetila, okrenula leđa publici i diskretno je podigla haljinu.

“U međuvremenu je moja sisa ispala i nitko mi to jebeno nije rekao. Hvala, Barbz. Cijela mi je sisa bila vani”, rekla je svojim obožavateljima koji se nazivaju Barbz.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.