Redatelj filma “Dinastija Gucci” smatra da filmovi o superherojima ništa ne valjaju

Autor:

facebook.com

Facebook

Slavni redatelj Ridley Scott dao je poduži intervju za portal Deadline u kojem govori u svom novom filmu „Dinastija Gucci“ koji u hrvatska kina dolazi 2. prosinca te o filmu „Posljednji dvoboj“ koji se donedavno prikazivao u kinima. U tom razgovoru dotaknuo se i teme filmova sa superherojima, prvenstveno onih koji nastaju u produkciji kompanije Marvel odnosno temeljenih na superherojima iz njihovih stripova. Scott je bio decidiran rekavši „Scenariji tih filmova jeb… ništa ne valjaju“.

„Ja sam snimio tri filma o superherojima. Prvi je bio ‘Alien – Osmi putnik’ sa Sigourney Weaver, drugi je jeb… ‘Gladijator’ a treći je ‘Blade Runner’ sa Harrisonom Fordom. To su filmovi o superherojima. Dakle, zašto filmovi o superherojima nemaju bolje priče? Takve filmove najčešće spašavaju specijalni efekti što je dosadno za one koji rade na specijalnim efektima“, izjavio je Scott.

Govoreći i Harrisonu Fordu kao superheroju iz filma „Blade Runner“ Scott je rekao „On je bio superheroj ali svi su bili zbunjeni jer ga na kraju prebije srugi superheroj za kojeg se mislilo da je negativac a zapravo je pozitivac. Mislim da je to cool“.

83-godišnji redatelj u tom je intervjuu potvrdio kako je scenarij za nastavak filma „Gladijator“ dovršen ali nije naveo kada će se početi snimati.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.