Rebić zbog ozljede ruke propušta listopadske utakmice Vatrenih

Ofenzivac Milana Ante Rebić zbog ozljede ruke će propustiti listopadske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u kojima ća Vatreni u prijateljskom ogledu odmjeriti snage sa Švicarskom (7.10.), a potom će u Ligi nacije u Zagrebu ugostiti Švedsku (11.10.) i Francusku (14.10.).

Rebić je u 57. minuti jučerašnjeg susreta 2. kola Serie A u kojem je Milan slavio kod Crotonea rezultatom 0:2 nezgodno pao u jednom duelu te je odmah upućen u lokalnu bolnicu gdje mu je dijagnosticirano iščašenje lakta.

– “Riječ je o iščašenju lijevog lakta, inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka.”, poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević za službene stranice HNS-a.

Izbornik Zlatko Dalić zasad nije odlučio umjesto Rebića pozvati nekog od igrača koji su za predstojeće utakmice dobili pretpozivi, a radi se o Lovri Kaliniću, Mili Škoriću, Mislavu Oršiću, Miji Caktašu i Kristijanu Lovriću.

Komentiraj