Rebel Wilson u autobiografiji piše o holivudskoj “ogromnoj šupčini”. Otkrila je tko je on

Autor:

FILE - In this Tuesday, Feb. 2, 2021, file photo, Rebel Wilson poses on the red carpet during the NFL Honors football awards show, in Los Angeles. Wilson returns to her roots as host of ABC's “Pooch Perfect,” an eight-episode series featuring 10 dog groomers and their assistants competing in challenges. The show, which debuts March 30, is based on an Australian version. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)

AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File

Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.

Ona je prošli tjedan u objavi na Instagramu napisala kako će jedan odlomak u knjizi biti posvećen “ogromnoj šupčini” s kojim je svojedobno radila u Hollywoodu. Ona u toj objavi nije otkrila njegovo ime kao ni film na kojem su zajedno radili. Sad je otkrila da je to Sacha Baron Cohen s kojim je glumila u filmu “Grimsby”. Njegovo ime otkrila je jer je on, navodno, pokušao zaustaviti objavljivanje tog odlomka.

“Kad sam došla u Hollywood ljudi su govorili ‘Ne radimo sa šupčinama’. Moja reakcija bila je ‘To zvuči logično’, izjavila je Rebel Wilson u video poruci na Instagramu 15. ožujka i dodala kako se sve promijenilo nakon što je radila s ‘ogromnom šupčinom’ te sada doista ima politiku po kojoj ne radi sa šupčinama. “Odlomak u kojem govorim o šupčini je 23. odlomak. Taj frajer je ogromna šupčina”.

Tijekom vikenda, Rebel Wilson je objavila nove vijesti na društvenim mrežama napisavši da je zvijezda o kojoj piše angažirala “kriznog PR menadžera i odvjetnike” kako bi joj zaprijetili u želji da zaustavi pisanje o njemu.

“Pisala sam o šupčini u mojoj knjizi. Sada mi spomenuta šupčina pokušava zaprijetiti”, napisala je na Instagram Storyju koji je obrisan. “Angažirao je kriznog PR menadžera i odvjetnike. Pokušava zaustaviti medijske objave o mojoj knjizi, ali, knjiga će biti objavljena, a vi ćete saznati istinu”.

U nedjelju je poznata glumica objavila da se radi o Baronu Cohenu dodajući “neće me maltretirati ili utišati skupo plaćeni odvjetnici ili krizni PR menadžeri. ‘Šupčina’ o kojoj govorim u jednom odlomku knjige je Sacha Baron Cohen.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel Wilson i Baron Cohen radili su zajedno na komediji “Grimsby” iz 2016. godine. U tom filmu ona glumi djevojku Nobbyja (Baron Cohen), engleskog nogometnoog huligana koji postaje elitni špijun. U ostalim ulogama glume Mark Strong, Penélope Cruz i Isla Fisher.

Da nešto nije bilo u redu na snimanju filma moglo se naslutiti kada je Rebel Wilson svojedobno gostovala u radijskoj emisiji i ispričala kako joj je Baron Cohen svaki dan snimanja govorio “Rebel, možeš li se razgolititi u ovoj sceni” što je ona odbijala, te mu je rekla da će zvati agenta i zatražiti da je prestane maltretirati. U to vrijeme oni su imali istog agenta. Na kraju je u toj sceni Rebel Wilson imala dvojnicu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.