RE/DONE i Ford udružili snage i predstavili potpuno održivu kolekciju

Screenshot YouTube

Modna etiketa RE/DONE i poznata automobilska tvrtka Ford su udružili snage te su nedavno predstavili u potpunosti održivu ready-to-wear kolekciju. Fotografije iz atraktivne kampanje možete pogledati ovdje.

Otkriveno je da se kolekcija sastoji od recikliranih traper odijela, starih majica poznate automobilske tvrtke i trenirki, koje su čuvane na zalihi u skladištima. Kolekcija je imala cilj predstaviti element održivosti i modernog dizajnerskog izričaja, koji se usredotočio na američku tradiciju – Americana – , što je u ovom projektu potpuno postignuto.

Zaštitno lice kampanje je manekenka i influencerica Devon Lee Carlson.

Kampanja ‘RE/DONE x Ford’ se decentno osvrnula na prošlost razvoja poznatih automobila – Bronco, Mustang i Thunderbird. Fotograf Zoë Ghertner je na plaži Malibu Westward Beach snimio nekoliko fotografija s novim električnim kamionetom Ford F-150 Lightning u pozadini.

Ističe se da su za potrebe kampanje posebno preuređeni modeli Ford F-150 Lightning i Spartanette Trailer iz 1947. godine, koji će tijekom srpnja i kolovoza služiti kao pop-up prodavaonice.

Komentiraj