Ratko Rudić objavio kraj trenerske karijere: “Sad je zbilja kraj. I ovo je konačno”

Autor:

26.03.2018., Zagreb - Hotel WestIn. Sportska konferencija na temu: Retrospektiva odradjenog unutar hrvatskog vaterpolskog saveza (prvenstva, medalje, uspjesi, znacaj vaterpola za Hrvatsku i drustvo)
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Najtrofejniji svjetski vaterpolski stručnjak Ratko Rudić odlučio je nakon 39 godina i više od 40 osvojenih trofeja te posljednjeg trenerskog angažmana u Pro Reccu završiti trenersku karijeru, ali će i dalje ostati uz vaterpolo.

Rudićeva trenerska karijera počela je prije 39 godina, malo nakon OI u Moskvi, okončana je u Italiji. Trajala je od 1981. do početka svibnja 2020., kada je odlučio u sportskoj pauzi radi koronavirusa prekinuti trenersku karijeru.

“Sad je zbilja kraj. I ovo je konačno”, kazao je Rudić za Sportske novosti.

“De facto sam prvi put u karijeri na neki način ostao bez motivacije. Na kraju krajeva, nije se više ništa moglo napraviti, više ništa nije ovisilo o meni. Mislim da je bilo dovoljno i ovo što sam dosad napravio u karijeri. Da, žao mi je što je kraj ispao baš ovakav, što nisam završio s trofejom, ali opet, na kraju nije mi ipak ničega žao. Kao trener više jednostavno nemam onu želju koju sam imao ranije”, objasnio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.