RASPAD MOSTA SE NASTAVLJA: Pogledajte koji ga je istaknuti član napustio

MOST se u posljednje vrijeme nalazi u vrlo teškom razdoblju s obzirom da mu se članstvo osipa, gotovo na dnevnoj bazi. Danas ga je napustio splitski gradski vijećnik Ante Bradarić Šljujo. Osim što je izašao iz MOST-a, napustio je i mjesto u Gradskom vijeću Splita te vratio stranci mandat.

Razlog je, kako piše, privatne naravi.

“Razlog ovoj odluci su privatne naravi i MOST-u NL želim sve najbolje u daljnjem radu i puno sreće u nadolazećim izborima, između vodstva MOST-a NL i mene nema sukoba iako nekad dođe do suprotnih mišljenja i pogleda na politiku, te sam im zahvalan što su mi 2017. godine omogućili da uđem u gradsko vijeće Grada Splita i borim za interese Grada Splita”, napisao je.

“Čast mi je i zadovoljstvo što sam mogao kroz političko djelovanje isticati razne inicijative poput borbe protiv  privremenog rješenja kolodvora na Kopilici, predlaganje osnivanja Zaklade za oboljele, inicijativa za  izjednačavanje cijena u vrtićima, oslobađanje plaćanja vrtića za vrijeme korone, borbu za Marjan, besplatne cijene pokaznih karata za učenike i studente i brojnih drugih inicijativa s komunalnom tematikom pomoći svojim sugrađanima”, piše.

Zahvalio Mostu i novinarima, kaže da je pošteno da vrati mandat

“Ovim putem želim zahvaliti zaposlenicama splitskog ureda MOST-a NL Jeleni Kovačić i Ivani Ljulj koje su svojim radom bile velika podrška nama vijećnicima kluba Most NL Split i brojne ideje je bilo lakše prezentirati zahvaljujući njima, te predsjedniku Kluba MOST NL Split u GV gospodinu Anti Čikotiću koji je u gradu Splitu donio sasvim novi način političkog djelovanja te se nadam da će u tom smjeru i nastaviti”, piše.

“Hvala svim gradskim vijećnicima iz oporbe te vlasti na konstruktivnim i argumentiranim raspravama kako bi pronašli najbolja rješenja za grad Split.

Također velika hvala i svim pripadnicima sedme sile koji su zaista pratili moj rad na izrazito profesionalan način iako im nekad nije bilo lako, posebno pratiti nekad sjednice gradskog vijeća do kasnih večernjih sati.

S obzirom na to da sam svoj mandat dobio na listi MOST-a NL, smatram da je pošteno da svoj mandat vratim stranci koja mi je i omogućila stavljanjem na listu borbu za boljitak građana na raspolaganje kako bi MOST NL Split dogovorio drugu osobu koja će nastaviti zastupati interese građana grada Splita”, napisao je.

Komentiraj