Psihijatrica Kojić koju je u virovitičkoj ambulanti nožem izbola pacijentica, stabilno je i van životne opasnosti

Liječnica koja je zaprimljena u Hitnom bolničkom prijemu u kasnim popopdnevnim satima sa više ozljeda ubodnih i porezotina, uglavnom po rukama, vratu i gornjem dijelu tijela, je psihijatrica Elvira Koić, rekao je ravnatelj OB Virovitica.  Nju je u subotu popodne u njezinoj ambulanti izbola pacijentica. Stabilno je i prisebno nakon operacije u kojoj su joj sanirali brojne ozljede, rekao je za 24 Sata dr. Blažević.

– Liječnica je zaprimljena u Hitnom bolničkom prijemu jučer u kasnim popopdnevnim satima sa više ozljeda ubodnih i porezotina, uglavnom po rukama, vratu i gornjem dijelu tijela. Liječnica je stabilizirana i u večernjim satima obavljen je operativnih zahvat, liječnica je stabilno i ozljede koje je dobila nisu opasne po život – rekao je Blažević.

Kako neslužbeno doznajemo, zadobila je više od 30 uboda.

– U razgovoru s liječnikom operaterom imam informacije da nije bio posebno ozbiljan zahvat – rekao je ravnatelj Dinko Blažević. Na pitanje je li zahvat trajao više sati, rekao je da nema točnu informaciju.

– Liječnica je prisebna i stabilno – rekao je i dodao kako se može pretpostavljati da su ozljede nastale u samoobrani.

Potvrdio je da je Koić svojevremeno radila OB Virovitica, a sada radi u drugoj ustanovi i ima praksu u Virovitici, gdje je i došlo do napada.

Elvira Koić poznata je psihijatrica koja je velik dio karijere posvetila radu s hrvatskim braniteljima oboljelima od PTSP-a.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]