Prvo okupljanje u 2021. godini obavili i igrači Varaždina

Okupljanjem i kondicijskim testiranjem pod nadzorom kondicijskog trenera Bojana Goluba danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za nastavak natjecanja u HT Prvoj HNL. Varaždinci će prvenstvo nastaviti 23. siječnja kada će u sklopu 17. kola na svom stadionu ugostiti Rijeku.

“Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva igrači su dobili šest slobodnih dana, a od 26. su radili po planu i programu kojeg su dobili i igrači su došli solidno kondicijski pripremljeni jer nemamo vremena početi pripreme od nule. U ovom, prvom tjednu priprema u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening, u četvrtak i petak imat ćemo opet po dva treninga, u subotu jedan trening, dok će nedjelja biti dan odmora. U drugom tjednu u ponedjeljak i utorak odradit ćemo po dva treninga, u srijedu jedan trening i prva pripremna utakmica utakmicu i to protiv Rudeša. Nakon te utakmice imali bi po jedan trening dnevno, a u subotu bi odigrali i posljednju provjeru pred nastavak prvenstva, u kojoj će nam suparnik biti Hrvatski dragovoljac.”, rekao je za službene stranice kluba trener momčadi Zoran Kastel.

Na prvom okupljanju nije bilo veznjaka Nevena Đuraseka koji će započeti pripreme s matičnim klubom Dinamom nakon čega će se znati hoće li će biti nastavljena njegova posudba i u drugom dijelu sezone.

U klub su s posudbi vraćeni Vuk iz Međimurja te Golub i Crnčec iz Podravine koji će tako konkurirati za mjesto unutar ekipe. Par dana duži odmor dobili su Jorge Obregon koji se na treninge prve momčadi vraća iz rodne Kolumbije sredinom tjedna te kamerunac Guerra Djou koji je do sada prolazio proces rehabilitacije nakon ozljede.

Ljestvica:

Komentiraj