Prva ovogodišnja Večer vina i umjetnosti

Autor:

TZ Osječko-baranjske županije

Omiljeni osječki događaj pretvara Perivoj u Vinski park

Dolazi nam večer koja će obasjati Osijek poput zvijezda na vedrom nebu. U toplini proljetnog sutona, Turistička zajednica Osječko -baranjske županije vas uz partnere poziva na putovanje kroz čaroliju okusa, zvukova i vizija uz poruku – dobrodošli na Večer vina & umjetnosti, koja će se održati u predivnom Perivoju kralja Tomislava, u subotu 18. svibnja 2024. godine.

Od 18:00 pa sve do 1 iza ponoći, ova čarobna noć bit će posvećena iskustvu koje sljubljuje umjetnost, vino i glazbu u nezaboravnu simfoniju za sva osjetila.

Zavirite u svijet gdje svaka čaša vina nosi priču, gdje note glazbe plešu u ritmu srca, a umjetnost oživljava prostor poput čarolije.

Kapetanice i kapetani glazbenog putovanja bit će Tihomir Pop Asanović, Goran Jurić i Zrinka Barić te Omke koji su spremni raskoš vina, umjetnosti i glazbe stopiti u neponovljivo iskustvo.

Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone gdje će se za poseban ambijent pobrinuti majstori good mood kotlića, ekipa In da Sofa.

Pomoć u kuhanju svega zbog čega se osjećate dobro, osigurat će gospoda Umbo & Max.

Za vizualni umjetnički dojam Večeri tu su umjetnici Josipa Stojanović, Vlatka Škoro, Nikola Faller i Udruga ReArt.

Odazovite se pozivu Turističke zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru gdje ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti.

Dođite i utvrdite zašto Večer vina i umjetnosti već 12 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi.

Vidimo se u Perivoju kralja Tomislava, gdje će se svaka čaša podignuta biti poziv na slavlje života, ljepote i umjetnosti.

Za više informacija posjetite web stranicu Visit Slavonia Baranja i Facebook događaj Večer vina i umjetnosti.

Večer vina i umjetnosti
Perivoj kralja Tomislava
18. svibnja 2024. godine
18.00 – 01.00 h

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.