Procurio video koji dovodi u sumnju tvrdnje Rebel Wilson protiv Sache Barona Cohena, ona tvrdi da se radi o montaži

Autor:

FILE - In this Tuesday, Feb. 2, 2021, file photo, Rebel Wilson poses on the red carpet during the NFL Honors football awards show, in Los Angeles. Wilson returns to her roots as host of ABC's “Pooch Perfect,” an eight-episode series featuring 10 dog groomers and their assistants competing in challenges. The show, which debuts March 30, is based on an Australian version. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File)

AP Photo/Marcio Jose Sanchez, File

Nastavlja se sukob između Rebel Wilson i Sache Barona Cohena vezane za događaje iz 2016. godine kada su zajedno glumili u filmu „Brothers Grimsby“ koji je u hrvatskim kinima prikazivan pod naslovom „(Ne)profesionalac“. Rebel Wilson uskoro će objaviti autobiografsku knjigu „Rising Rebel“ u kojoj tvrdi da se Cohen, najpoznatiji po ulozi Borata, ponašao „šupački“ tijekom snimanja ovog filma. Dijelovi knjige već su procurili i u njima Rebel Wilson optužuje Cohena za seksualno uznemiravanje, naročito kad je on od nje tražio da mu, za potrebe jedne scene, gurne prsten u analni otvor, što je ona odbila.

U petak je na portalu britanskog lista Daily Mail objavljen video koji je, pretpostavlja se, snimljen mobitelom, a na kojem se vidi da se Rebel Wilson slaže s glumčevim zahtjevom. Osim toga, vidi se da se njih dvoje ljube na snimanju. Čuje se kako australska glumica govori Cohenu „Opalit ću te po stražnjici a onda ću se spustiti po guznom razmaku“. Nakon toga čuje se kako Cohen govori „Kao da ćeš gurnuti svoje prste unutra“ na što Wilson odgovara riječima „Da“. I tada počinje snimanje scene, njih dvoje su ušli u likove koje glume, pa Cohenov lik govori „Nemoj u moj anus. Nakon sinoćnjeg curryja on je kao napunjeni pištolj“.

Prema objavljenom videu ispada da se Rebel Wilson složila sa snimanjem te scene, na što je glumica reagirala te je rekla da se radi o montaži i izvlačenje detalja izvan konteksta.

„Ovo je šupački potez da se objavi jedan dio odvratne epizode, ne objavljujući ono što je prethodilo tome, a što uključuje moje prestrašeno odbijanje da gurnem prst u anus Sache Barona Cohena“, navela je Rebel Wilson i dodala „Ono što ovaj snimak pokazuje jest ono što sam morala napraviti kako bi se izvukla iz sobe, kao što sam napisala u knjizi ‘Rebel Rising’. Objavljivanje neautoriziranog i zavaravajućeg videa bez mog odobrenja je novi način na koji me Sacha Baron Cohen zlostavlja i nastoji mi oduzeti kredibilitet“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.