PROBLEMI S GLASOM Bruce Springsteen odgodio četiri koncerta europske turneje

Autor:

Bruce Springsteen and the E Street Band play first night of European leg of their 2024 tour at Principality Stadium. Cardiff, Wales,,Image: 870591498, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jules Annan / Avalon / Profimedia

Jules Annan / Avalon / Profimedia

Američki glazbenik Bruce Springsteen prošlog vikenda otkazao je koncert u Marseilleu zbog gubitka glasa, a onda je odgodio još tri koncerta svoje europske turneje u Pragu i Milanu, objavljeno je na njegovu Instagramu.
“Nakon jučerašnje odgode u Marseilleu zbog problema s glasom, pregledi i konzultacije s liječnicima doveli su do zaključka da Bruce ne bi trebao nastupati sljedećih deset dana. Imajući to na umu, potrebno je odgoditi nastup u Pragu zakazan 28. svibnja i nastupe na stadionu San Siro u Milanu zakazane 1. i 3. lipnja. Novi datumi bit će objavljeni uskoro. Oni koji žele povrat novca moći će ga dobiti na mjestu kupnje. Bruce se brzo oporavlja, a on i E Street Band raduju se nastavku svoje iznimno uspješne europske stadionske turneje 12. lipnja u Madridu, u veličanstvenom Civitas Metropolitanu”, stoji u objavi.
Koncert američkog rokera u subotu navečer na Vélodromeu u Marseilleu koji je bio jedini u Francuskoj na turneji otkazan je posljednjeg trenutka. Mnogi obožavatelji već su se bili okupili oko ograđenog prostora od 60 tisuća mjesta.
Springsteen, 74-godišnja rock zvijezda, nastupa na stadionima sa svojim E Street Bandom od 2023., a u rujnu prošle godine odgodio je koncerte u Sjedinjenim Državama kako bi se “oporavio od čira na želucu“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.