Priprema se neviđen spektakl, u novom filmu Tom Cruise će hodati svemirom

Autor:

Promo

Tom Cruise postat će prvi civil koji će hodati svemirom, izjavila je Donna Langley, šefica kompanije Universal Pictures, u intervjuu za BBC. Kompanija Universal producirat će novi film Toma Cruisea čiji će proračun iznositi 200 milijuna dolara. Poznato je da će se dijelovi filma snimati na ISS-u, međunarodnoj svemirskoj postaji u vlasništvu nekoliko svemirskih agencija na čelu s NASA-om, ali sada je po prvi puta objavljeno kako će Cruise hodati svemirom.

„Tom Cruise odvodi nas u svemir. Odvodi svijet u svemir. Takav je plan“, potvrdila je Donna Langley za BBC. „Imamo sjajan projekt koji razvijamo s Cruiseom. Raketa će ga odvesti u svemirsku postaju te se nadamo da će postati prvi civil koji će hodati svemirom izvan svemirske postaje“. Ona je otkrila da će se film većinom odvijati na Zemlji da bi lik kojeg on glumi zatim otputovao u svemir u spasilačku akciju. Prema njenim riječima, Cruise će glumiti osobu koja se našla u situaciji u kojoj je on jedina osoba koja može spasiti planetu Zemlju.

Film će režirati Doug Liman koji je s Cruiseom već surađivao na filmovima „Edge of Tomorrow” (2014) i “American Made” (2017). Niti jedan hollywoodski studio nije do sada snimao igrani film u svemiru koji će, u ovom slučaju, nastati u suradnji s NASA-om i kompanijom SpaceX u vlasništvu Elona Muska.

Cruise će biti producent i glavni glumac filma te se očekuje da će zaraditi između 50 i 60 milijuna dolara.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.