Princ Charles pitao Natalie Portman je li glumila u originalnim “Ratovima zvijezda”. Ona se tada nije ni rodila

Autor:

Netflix

Natalie Portman gostovala je u emisiji „Watch What Happens Live” kako bi promovirala svoj novi film „May December“ te je rekla kako je otvorena prema mogućnosti da ponovi ulogu Padmé Amidale koju je glumila u filmovima „Ratovi zvijezda: Epizoda I – Fantomska prijetnja“ iz 1999., „Ratovi zvijezda: Epizoda II – Klonovi napadaju“ iz 2002, te „Ratovi zvijezda: Epizoda III – Osveta sitha“ iz 2005. Ona je imala samo 18 godina kada je glumila u „Fantomskoj prijetnji“.

Voditelj emisije Andy Cohen u jednom ju je trenutku pitao kako je izgledao njen susret s britanskom kraljevskom obitelji na londonskoj premijeri „Fantomske prijetnje“. Na to je Natalie Portman rekla „Sjećam se princa Charlesa koji me je pitao jesam li glumila u originalnim ‘Ratovima zvijezda’. Rekla sam ‘Ne, imam 18 godina’. No, on se ponašao vrlo prijateljski“.

Na to se nadovezala priča o njenom povratku u franšizu „Ratovi zvijezda“ na što je Natalie Portman rekla kako je nitko nije pitao o mogućnosti povratka ali ona je otvorena prema toj ideji. Za nju je snimanje trilogije koja opisuje što se događalo prije prvih „Ratova zvijezda“ bilo nevjerojatno iskustvo. „Tada sam prvi puta radila s digitalnom tehnolopgijom. Mislim da tada nitko nije snimao filmove na taj način. Tada sam prvi puta snimala sa zelenom pozadinom. Trebao mi je cijeli set novih vještina kako bi ušla u potpuno novi svijet“.

Padmé Amidale je u „Osveti sitha“ preminula nakon što je rodila Lukea i Leiu tako da bi njeno novo pojavljivanje u franšizi bilo teško za objasniti. Ipak, ta franšiza ima povijest oživljavanja likova koji su preminuli pa se tako negativac Darth Maul koji je poginuo u „Fantomskoj prijetnji“ vratio u filmu „Solo“.

U ovom trenutku redatelj i scenarist Taika Waititi razvija novi film iz franšize „Ratovi zvijezda“. On je prošle godine pitao Natalie Portman bi li željela glumiti u novom filmu te franšize zaboravljajući pri tome da je ona već glumila Padmé Amidale. „Pitao me bi li glumila u ‘Ratovima zvijezda’ a ja sam mu odgovorila ‘Već jesam’. Mislila sam da se šali jer se često voli šaliti. Kasnije je rekao u jednom intervjuu kako mu je bilo neugodno“, prepričala je Natalie Portman.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.