Pixabay

Prijepodne oblačno, razvedravanje od sredine dana

U utorak prijepodne prevladavat će pretežno oblačno vrijeme, mjestimice s kišom, posebice u Dalmaciji i na istoku unutrašnjosti. Ujutro ponegdje na kopnu magla, uglavnom u istočnoj Slavoniji. Od sredine dana postupno razvedravanje sa zapada, a kiše još može biti uglavnom u Dalmaciji, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar većinom slab, navečer umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji, Baranji i Srijemu i sjeverozapadni. Na Jadranu slabo i umjereno jugo u okretanju na sjeverozapadnjak i buru koja će navečer jačati. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 13, na Jadranu od 13 do 18 °C.

Sutra u Dalmaciji, Slavoniji, Baranji i Srijemu pretežno sunčano. Drugdje povremeno umjerena naoblaka, a većinom u zapadnim kopnenim područjima ujutro mjestimice i magla.

Vjetar uglavnom slab, prijepodne još ponegdje umjeren sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni. Na Jadranu umjerena i jaka, na udare mjestimice i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura između -2 i 4, na Jadranu od 7 do 11 °C. Najviša dnevna između 4 i 8, na Jadranu od 10 do 15 °C.

Komentiraj