“Prijatelji” slave 25. godišnjicu prikazivanjem 12 epizoda u 1000 američkih kina

Autor:

Screenshot/YouTube

Humoristična tv-serija “Prijatelji” ove će godine 25. obljetnicu premijernog prikazivanja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem Sjedinjenih Država.

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakoga dana prikazati po četiri epizode.

Na taj će se način u kinima obilježiti početak prikazivanja slavnoga sitcoma, objavili su u ponedjeljak Warner Bros. i Fathom Events.

“Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudi svih dobnih skupina”, rekla je predsjednica tv-grupacije Warner Bros, Lisa Gregorian.

“Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz Prijatelja”, kazala je Gregorian.

Warner Bros. i Fathom Events još nisu precizirali koje će epizode prikazati. Popis kina u kojima će se prikazivati “Prijatelji” objavit će se u petak, a istoga dana u prodaju putem internetske stranice Fathom u prodaju kreću i karte.

Serija “Prijatelji” svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.

Popularna ‘družina’ koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.