Prigožin je još 2019. ‘poginuo’ u zrakoplovnoj nesreći, za tri dana pojavio se živ i zdrav

Autor:

Screenshot

U Rusiji još uvijek nitko nije službeno rekao da je Jevgenij Prigožin mrtav, iako su sve službe objavile da se njegovo ime našlo na popisu putnika u zrakoplovu koji je u srijedu pao kod Moskve. 

Međutim, ovo ne bi bilo prvi put da Prigožin ustane iz mrtvih. Mnogi se sada sjećaju jedne zrakoplovne nesreće kada je šef Wagnera bio proglašen mrtvim da bi se tri dana kasnije živ i zdrav pojavio pred TV kamerama.

U listopadu 2019. srušio se vojni zrakoplov An-27 u DR Kongu. Tada je objavljeno da je među poginulima na tom letu bio i Prigožin, no samo tri dana kasnije se pokazalo da je ipak živ.

Također, više je osoba promijenilo svoje ime u Jevgenij Prigožin, kao dio njegovih pokušaja da prikrije svoja putovanja i na taj se način zaštiti od eventualnog atentata. “Nemojmo se iznenaditi ako se uskoro pojavi u novom videu iz Afrike”, rekao je Keir Giles iz think tanka Chatham House.

Novi detalji nesreće u kojoj je poginuo Prigožin: Sve se dogodilo u 32 sekunde?

Straniji mediji pišu o videosnimci videosnimci na kojoj se pojavljuje Prigožin sa svojim zamjenikom, koji je također među poginulima u ovoj nesreći, a govori da ‘smrt nije kraj‘ te da ćemo ‘svi otići u pakao‘.

U toj je snimci Dmitrij Utkin rekao Prigožinu da ‘smrt nije kraj već početak nečeg drugoga‘, a Prigožin mu je odgovorio: ‘Da, svi ćemo otići u pakao, a i u paklu ćemo biti najbolji‘, prenosi Jutarnji list.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.