Preminula glumica Kelly Preston, supruga Johna Travolte

 

Hollywoodska glumica Kelly Preston preminula je u nedjelju u 58. godini nakon duge bitke s rakom, objavila je njena obitelj, kako prenosi Huffington Post.

“S teškim vam srcem javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila, zahvaljujući ljubavi i podrci obitelji”, napisao je na društvenim mrežama njen suprug John Travolta.

“Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane”, dodao je.

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast…

Posted by John Travolta on Sunday, July 12, 2020

Preston je glumila u brojnim filmovima i televizijskim serijama, kao što su ‘Jerry Maguire’ i ‘Blizanci’ s Arnoldom Schwarzeneggerom i Dannyjem DeVitom. Posljednju ulogu odigrala je 2018. godine u filmu Gotti, u kojem je utjelovila ulogu Marije Gotti, supruge mafijaša Johna Gottija. Njega je glumio Travolta.

Prije udaje za Travoltu bila je u vezi s Georgeom Clooneyjem te zaručena za Charlieja Sheena. Travoltu je upoznala 1987. godine. U braku su bili 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetgodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009. godine.

Komentiraj