Povremeni albanski reprezentativac pojačao Rijeku

Lindon Selahi novi je igrač HNK Rijeka. Dvadesetdvogodišnji vezni igrač stigao je u Rijeku kao slobodan igrač, a u svojoj karijeri nosio je dres Standard Liegea, Anderlechta, Twentea i Willema II te je u prvoj nizozemskoj ligi upisao 46 nastupa i jedan pogodak.

Iako je rođen u Belgiji odlučio je braniti boje Albanije za čiju je seniorsku reprezentaciju skupio četiri nastupa od kojih je posljednji bio u studenom prošle godine.

“Danas sam stigao na stadion, izgleda sve jako lijepo, jedva čekam zaigrati pred navijačima Rijeke. Znam da Rijeka ima dugu povijest, posljednjih godina imala je velike uspjehe i u europskim natjecanjima i sretan sam što sam ovdje”, ustvrdio je Lindon koji jako dobro poznaje hrvatski nogomet.

“Budući da sam porijeklom s Balkana znam jako puno o hrvatskom nogometu. Dovoljno je pogledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva, te ima niz svjetski poznatih igrača. U karijeri sam ujedno igrao s Dujom Čopom u Standardu tako da ćemo se opet sresti”, rekao je kroz smijeh Lindon koji će ojačati vezni red Rijeke.

“Najbolje se osjećam u veznom redu prema naprijed, volim igrati presing, dobro se osjećam s loptom u nogama, vjerujem da mogu doprinijeti prema naprijed svojim asistencijama. Gledajući ovaj sjajan travnjak vjerujem da mogu pružiti dobre igre u dresu Rijeke”, rekao je Selahi.

“Igrao sam u Standardu iz Liegea gdje sam ostvario debi u seniorskom nogometu, te Anderlechtu. Igrao sam i u Twenteu gdje sam odigrao preko 40 utakmica, dok sam lani u drugom dijelu sezone bio na posudbi u Willem II. Odigrao sam 16 utakmica, ostali smo u prvoj ligi što je bio cilj i veliki uspjeh. Od danas sam koncentriran samo na Rijeku”, zaključio je Lindon Selahi za službene stranice kluba.

Komentiraj