Povoljni uvjeti za vožnju, prekinut promet preko naplate Demerje

HINA/ Dario GRZELJ

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, a povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A1 prekinut je promet preko naplate Demerje, zbog tehničkih poteškoća, a sav je promet preusmjeren na naplatu Lučko. Trenutno nema kolone niti dužih čekanja.

Državna cesta Udbina-Gornja Ploča (DC522) zatvorena je za teretna vozila iznad 3,5 tone, zbog oštećenog kolnika.

Uz privremenu regulaciju prometa, dvosmjerno, jednom stranom autoceste, vozi se na:

  • A4 Goričan-Zagreb (do 6. lipnja): zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada); između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki te Breznički Hum i Komin u zonama radova. U vrijeme gušćeg prometa, u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, očekuje se vožnja u koloni, usporeno, pa korisnike molimo za strpljenje;
  • A2 Zagreb-Macelj: između čvorova Zabok i Zaprešić (od 24. +350 do 23.+ 350 km) i Zabok-Sv. Križ Začretje (od 33. +200 do 30. +300 km);
  • A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Ravna Gora (38. +700 do 42. +200km)

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na ulazak osobnih automobila na GP Stara Gradiška čeka se oko pola sata, a na izlazak teretnih vozila na GP Pasjak čeka se oko sat vremena.

Komentiraj