Poslušajte službenu himnu Eura 2020. Martina Garrixa i grupe U2

Bono i The Edge iz grupe U2 surađivali su s Martinom Garrixom kako bi zajedno stvorili pjesmu ‘We Are The People’, službenu pjesmu Eura 2020. Tekst za pjesmu napisao je Bono dok se za gitarske dionice očekivano pobrinuo Edge.

“Stvaranje glazbe za jedan od najvećih sportskih događaja na svijetu, zajedno s Bonom i The Edgeom, bilo je nevjerojatno iskustvo. Jako sam ponosan na ovo što smo napravili i uzbuđen što to napokon možemo podijeliti sa svijetom!” Izjavio je to Martin Garrix povodom promocije službene himne Eura 2020..

Uz pjesmu ‘We Are The People’ je objavljen i video u kojem sudjeluju sva trojica na lokacijama snimljenim u Londonu.

I direktor UEFA-inog marketinga Guy-Laurent Epstein oglasio se povodom premijere službene himne. “Dugo čekanje je napokon gotovo i drago nam je što smo napokon predstavili službenu pjesmu za Euro 2020, ‘We Are The People’, u kojoj gostuju neki od najslavnijih glazbenika na svijetu kao što su Martin Garrix, Bono i The Edge. Nogomet i glazba imaju moć okupljanja ljudi. Oni su vektori strasti i osjećaja, a kombinirajući te dvije stvari produbit ćemo daljnje navijačko slavlje, kao i doći do neke nove publike. Uz zvjezdanu postavu koju smo okupili kako bismo stvorili službenu glazbu ovog natjecanja, sigurni smo da radimo pravu stvar.”

Euro 2020. počinje  11. lipnja na stadionu Olimpico u Rimu susretom Turske i Italije.

Komentiraj