Poslovna inteligencija prvi RUN Friendly poslodavac u svijetu

RunCroatia

Run Croatia i službeno je otvorila još jedno poglavlje u svom portfelju i to za Run Friendly poslodavca. Prvi takav certifikat u Hrvatskoj i svijetu dodijeljen je hrvatskoj IT tvrtki – Poslovnoj inteligenciji.

Iza naziva Run Croatia nalaze se Sven Veronek, te uspješni bratsko – sestrinski dvojac Berislav Sokač i Iva Hafner, koji su priču o promoviranju sporta, zdravog načina života i kulturi trčanja 2015. godine pretočili u brend Run Croatia. Run Croatia uspješno okuplja hotelske lance, klinike i obrazovne institucije, a nedavno je prvi certifikat za Run Friendly poslodavca u svijetu uručen hrvatskoj IT tvrtki – Poslovna inteligencija. Riječ je o projektu s internacionalnim karakterom koji je prvenstveno fokusiran na promicanje Hrvatske i turizma u svijetu, kao i sporta i zdravog načina života.

Poslovna inteligencija pridružila se odabranoj skupini ambasadora trčanja što nije iznenađenje, jer nakon više uspješnih nastupa na trkačkim natjecanjima, nametnula se kao očit izbor za prvog Run Friendly poslodavca. Osim toga kroz svoje HR programe i politike aktivno promiče balans privatnog i poslovnog života zaposlenika, posebnu pažnju posvećujući zdravoj prehrani, sportu i smanjenju stresa na radnom mjestu.

‘Čestitamo Poslovnoj Inteligenciji na ovom certifikatu, jer ovime ističu da njihova poslovna strategija prati svjetske trendove, da brinu o zdravlju svojih zaposlenika, da potiču ljubav prema aktivnom životu svojih zaposlenika i da žele privući nove, mlade i aktivne ljude koji su spremni pomicati svoje, ali i granice djelovanja Poslovne Inteligencije’, napomenuo je Berislav Sokač, koji je strastveni trkač iza kojeg stoje impresivni trkački rezultati. Uspješno je istrčao svih šest velikih maratona te je tada bio jedini Hrvat i 13 čovjek na svijetu koji je u tome uspio. Svoj entuzijazam prema trčanju usmjerio je na promicanje pozitivnih učinaka trčanja i promociju Hrvatske kao turističke destinacije kroz tvrtku Run Croatia.

Da je za uspješnu certifikaciju potrebno puno više od sudjelovanja na utrkama svjedoči i činjenica da postoje niz kriterija koje tvrtke moraju ispuniti kako bi nosile titulu Run Friendly poslodavca. Briga za zdravlje, aktivno bavljenje sportskim aktivnostima, pravilna prehrana i smanjenje stresa na radnom mjestu samo su neke od aktivnih politika koje Poslovna inteligencija provodi, a od sada će unutar Run Friendly mreže zaposlenicima biti dostupne i razne pogodnosti kao što su popusti za hotelska noćenja, utrke i zdravu prehranu.

Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave Poslovne inteligencije, razumije koliko je bitno baviti se sportom, dugi niz godina se rekreativno bavi biciklizmom, trčanjem i duatlonom. Dražen je istaknuo kako Poslovna inteligencija potiče zaposlenike na svim poljima pa tako i u njihovim sportskim uspjesima, a zasluženi certifikat dokazuje kako su i zaposlenici prepoznali benefite sudjelovanja u sportskim aktivnostima koje
im tvrtka omogućuje.

Konceptom Run Friendly poslodavaca polako se zaokružuje priča bolje turističke ponude i kvalitetnijih gostiju, promoviranje sporta u svim aspektima života, a Run Friendly hoteli, agencije i poslodavci mogu dati svoj doprinos kao ambasadori hrvatskog turizma s jasnim strateškim planom. Run Croatia narastao je na veliki projekt – platformu za razvoj i promociju Hrvatske kroz koncept trčanja ili Run friendly destinacije.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner