Posebna gošća na koncertu Darka Rundeka je Sara Renar

ApoCalypso Now turneja

Tri dana uoči najočekivanijeg koncerta ovog prosinca u Zagrebu – subotnjeg nastupa Darka Rundeka u Velikoj dvorani Doma sportova – poznata je satnica događaja, ali posebna gošća.

Čast da otvori program pripala je uspješnoj zagrebačkoj kantautorici Sari Renar.

Sara Renar je nagrađivana glazbenica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album ‘Djeca’ je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. godine za EP ‘Jesen’ Sara imala dvije nominacije, a osvojila u kategoriji vokalne izvedbe.

Još uvijek traje turneja na kojoj promovira svoj treći studijski album pod imenom ‘Tišina’ koji je dobio neke od najboljih recenzija te je proglašen izdanjem godine u brojnim medijima. Posljednje priznanje dobila je u ožujku kada je ‘Tišina’ nominirana za IMPALAU – Europski album godine.

Svoje četvrto izdanje, konceptualno live studijsko ostvarenje ‘Gdje povlačiš crtu’ će objaviti 17. siječnja 2018. godine.

Darka Rundeka se vraća u Doma sportova u subotu (16.12.) za finale obljetničke ‘ApoCalypso Now’ turneje.

Vrata Doma sportova otvoriti će se u 20 sati, nastup Sare Renar će započeti u 20.30, a Darko Rundek i njegov bend se na pozornicu penju u 21.30 sati.

Koncert je originalno planiran u Maloj dvorani, ali je zbog ogromnog interesa prebačen u omiljeni gradski koncertni prostor.

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Komentiraj