Ovogodišnje Porcijunkulovo zatvara besplatni koncert Tonya Cetinskog

Autor:

facebook.com

Manifestacija Porcijunkulovo se ove se godine u Gradu Čakovcu održava do 02. kolovoza, predviđa se novi rekord nakon prošlogodišnjih više od 300 tisuća posjetitelja.

Odličan program i velika posjećenost, kako domaćih i turista iz drugih dijelova Hrvatske, tako i iz okolnih zemalja, zaslužili su uvrštenje ove tradicionalne manifestacije u Top događanja Hrvatske. Event ponovno predstavlja dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti.

Ispod tisuća šarenih kišobrana ove godine prošli su i brojni izvođači, veliki besplatni koncert za kraj manifestacije imat će Tony Cetinski u četvrtak (02. kolovoza).

“Vjerujem da ćemo i ove godine dokazati kako je u jeku turističke sezone na obali moguće organizirati kontinentalnu manifestaciju koji bilježi rekordnu posjećenost. Na ovogodišnjem Porcijunkulovu nastupaju najveće zvijezde Hrvatske i regije, a poučeni dobrim iskustvom produžili smo trajanje manifestacije za jedan dan kako bi što veći broj posjetitelja kreiralo nezaboravne uspomene ispod naših šarenih kišobrana“, poručio je gradonačelnik ​Stjepan Kovač.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.