Policijski psi Snoopy i Maša nanjušili 2,5 kilograma kokaina na području Zagreba

Zagrebačka policija izvijestila je kako su policijski psi Snoopy i Maša nanjušili gotovo 2,5 kilograma kokaina na području Zagreba. U pritvoru su završili 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH u čijim je vozilima pronađena droga.

Policija u priopćenju navodi da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.

Nakon pretrage utvrđeno je da su dvojica spomenutih muškaraca prevozili ukupno 2,442 grama kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.

“Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6.500 eura”, izvijestila je policija.

Dodaju da su osumnjičeni muškarci u petak predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentiraj