Policija u stanu na Trešnjevci kod 37-godišnjaka pronašla amfetamine, vagu i novac

Zagrebačka policija je nakon obavljene pretrage stana na području Trešnjevke provela kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

“Sve navedeno potvrđeno je obavljenom pretragom stana na području Trešnjevke kada su policijski službenici pronašli oko 91,5 grama amfetamina pakiranog u šest plastičnih paketića, 145,0 grama punila za miješanje s amfetaminom te jednu digitalnu vagu za precizno mjerenje mase. Također je tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog oduzet određeni novčani iznos za koji postoje osnove sumnje da potječe od prodaje droge”, stoji u policijskom izvješću.

Zbog sumnji na kazneno djelo zlouporabe droge kaznena prijava je predana državnom odvjetništvu, a osumnjičeni je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan zatvorskom nadzorniku zbog sumnje da je nabavljao i skrivao veće količine amfetamina, miješao s punilima radi povećanja mase, vagao i prepakiravao, a kasnije i preprodavao.

Komentiraj