POLICIJA POTVRDILA Migranti poginuli u odronu kamenja

HINA

Karlovačka policija u ponedjeljak je u priopćenju povrdila kako je do smrtnog stradavanja dvojice migranata jučer u šumi blizu Ogulina došlo prilikom odrona kamenja.

“Policija je jučer u šumskom predjelu na području Drežnice zatekla grupu migranata, odnosno 12 osoba od kojih su dvije osobe pronađene mrtve.

Provedenim očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je do smrtnog stradavanja dvojice nepoznatih muškaraca došlo prilikom odrona kamenja s uzvišenja koje je palo na njih. Nadležnom državnom odvjetništvu o ovom događaju bit će dostavljeno izvješće.

Ostalih deset zatečenih stranih državljana izrazilo je namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom te su prepraćeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu”, navodi se u policijskom priopćenju.

Podsjetimo, u ndjelju u 08:10 sati karlovačka je policija dobila dojavu od građanina na osnovi koje je u zaseoku Tomići na području Drežnice u šumi pronađena grupa od 12 migranata. Policija je među migrantima našla dvoje mrtvih.

Komentiraj