Pixsell

Policija objavila nove detalje klanja na Zrču

Policija je objavila nove detalje o zaklanom engleskom kriminalcu na Zrču.

“Vjerujemo da ćemo skupiti dovoljno dokaza uz snimke nadzorne kamere. Sutra će do 9 i 30 biti prebačen nadzorniku, a po nadležnosti je u ŽDO u Zadru. Moram pohvaliti sve službenike koji su sudjelovali u iscrpnom istraživanju i već u prvih 24 sata smo uspjeli identificirati osumnjičenog. U sljedećih 14 sati je pronađen i uhićen.

Sinoć kad smo bili gotovo nedvojbeno sigurni da se radi o njemu, raspisali smo tjeralicu. Zapovijed je bila da ne smijemo dopustiti da napusti teritorij RH. Ne očekujem da će nam previše reći, a iskaz će biti uz tumača i odvjetnika kojeg on izabere. Osumnjičenik ima gustu crnu kosu, a nakon počinjenja izbrijao je glavu na ćelavo”, rekao je glasnogovornik policije i pohvalio policiju.

Dodao je kako oružje nije pronađeno i pretpostavlja kako ga je negdje odbacio ili prikrio. Nisu mu poznati konkretni motivi ubojstva. S mjesta događaja ubojica je pobjegao motorom.

“Ne vjerujem da je tu bio pomagač. Osoba koja ga je povezla nije bila uključena uz sam događaj”, kazali su iz policije, prenosi Index.

Ugo Wilson, koji je jučer rano ujutro ubijen na Zrću, bio je pljačkaš. Prije pet godina Wilson je kao dio organizirane razbojničke skupine orobio više od 40 trgovina u Londonu. Krali su mobitele, laptope i tablete i tijekom pet mjeseci pljačkanja počinili štetu u iznosu od 150 tisuća funti. Wilson je tada osuđen na dvije godine i tri mjeseca zatvora.

 

Komentiraj