NACIONAL OTKRIVA KLJUČNE DETALJE SA SASTANKA na kojem su ključni vjerovnici Agrokora premijeru Plenkoviću otkrili da pripremaju temeljitu čistku zaostale Todorićeve kadrovske hobotnice i što s Agrokorom dugoročno planiraju

Rat za Agrokor ulazi u posve novu fazu i bit će po svemu sudeći jednako dramatičan kao i okolnosti koje su prethodile sklapanju nagodbe u tom koncernu. Predstavnici novih ključnih vjerovnika Agrokora pripremaju temeljitu čistku zaostale Todorićeve kadrovske hobotnice i uspostavu nove upravljačke hijerarhije. Izvor iz Agrokora o tome kaže: “Puno je netransparentnih dogovora dobavljača s bivšim vodstvom Agrokora.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakGRADSKI URED “Elena je na nastavi, nije bilo formalno pravne pogreške”
Sljedeći članakKULENDAYZ Udruženje za IT jedan je od institucionalnih partnera državi
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.